Regulament WhiteFang-Mafia

In jos

Regulament WhiteFang-Mafia

Mesaj Scris de Santo21[Admin] la data de Mar Mar 05, 2013 1:00 am

Art 1.
Utilizatorii au OBLIGATIA sa raporteze orice problema aparuta, orice vulnerabilitate sau bug care le aduce beneficii sau daune. Au obligatia sa NU mai joace sectiunea respectiva pana la remedierea problemei. Nerespectarea aceste reguli duce la consecinte grave: BAN/AMENDA/RESET

I. Folosirea oricarei vulnerabilitati aparute in joc se pedepseste cu RESET/BAN

II. Cumpararea/Vanzarea/Folosirea oricarui fel de programe de facut bani in joc = RESET/BAN

III. Folosirea sumelor ilegale se pedepseste cu BAN/RESET/AMENDA

Art 2. Amenintarea in joc a userilor pentru a-ti oferii beneficii se pedepseste cu AMENDA/RESET

Art 3. Rasismul, Xenofobia se pedepseste cu BAN
I. Jignirile si injuraturile se pedepsesc cu AMENDA

II. Amenintarile care fac referire la viata reala se pedepsesc cu BAN

Art 4. Reclamele la alte site-uri se pedepsesc cu AMENDA la prima abatere
I. Spamul se pedepseste cu RESET/BAN/AMENDA.

Art 5. Folosirea mai multor conturi pe aceelasi ip este strict interzisa si se pedepseste cu STERGEREA CONTURILOR/AMENDA/BAN/RESET

I. In cazul descoperiri de transferuri, crima organizata, jafuri, curse ilegale intre conturi aflate pe aceelasi ip se pedepseste cu RESET/STERGERE

II. Folosirea de proxy se pedepseste cu BAN.

III. Userii care fac parte din o retea de internet cu ip comun trebuie sa RAPORTEZE acest lucru pe forum insotind raportul lor cu print-screen-uri ale conexiunii/retelei lor.

IV. NU sunt acceptate conturile pe care joaca mai multi jucatori!!! Un singur jucator pe cont!

Art.6. Inselarea altor useri se pedepseste cu AMENDA de pana la 50% din valoarea banilor din cont si 50% din putere

Art.7. Vanzarea conturilor pe forum/site se pedepseste cu BAN.
I. Vanzarea oricaror beneficii pe forum/site in schimbul obiecta sau bani in realitate se pedepseste cu BAN.

Art.12 In cazul in care nu mai doriti sa jucati jocul este interzis sa transferati suma de bani detinuta, gloantele sau alte beneficii altor useri. Nerespectarea acestui lucru se pedepseste cu AMENDA pentru destinatar si RESET pentru Expeditor.

Art 8. Numele userilor indecente se pedepseste cu STERGEREA contului

I. Profilele vulgare se pedepsesc cu AMENDA/RESET.

Art 9. Mesajele trimise aiurea moderatorilor/administratorilor/userilor se pedepsesc cu AMENDA.

Art 10. Numarul de afaceri pe care il poate detine un jucator este de MAXIM 5
Art 11. Cazurile in care useri inactivi folosesc conturile pentru a aduce beneficii altor useri se sanctioneaza cu AMENDA.

Art 12. Este Interzisa atacarea sau uciderea gardienilor din joc. Nerespectarea regulii poate solda in AVERTISMENT sau AMENDA!

Art. 13. Orice alta regula care nu este prezenta in acest regulament, dar este inscrisa pe pagina unei sectiuni sau pe forum, regula care se refera la o sectiune sau mai multe este considerata regula VALIDA care face parte din Regulamentul de Joc. Nerespectarea acelor reguli sau avertismente poate duce la AMENDA/RESET/BAN

Art. 15. Minciuna, acoperirea altor useri, obstructionarea investigatiilor membrilor staff-ului se pedepseste cu AMENDA/BAN.

Art. 16. Prezentului regulament i se pot adauga reguli noi in orice moment, nefiind necesara anuntarea in prealabil a jucatorilor.

I. Jucatorii au obligatia sa citeasca si sa accepte regulamentul la inscriere, sa verifice regulat daca au fost facute adaugiri la prezentul regulament.

Art. 17. Discutarea si CONTESTAREA sanctiunilor date de moderatori/administratori se face dupa cum urmeaza:
- in prima faza discutati cu cel care v-a sanctionat pentru rezolvarea amiabila a problemei. Moderatorul/Administratorul respectiv va poate reduce pedeapsa daca el crede de cuviinta acest lucru si a vazut bunavointa din partea userului sau userul i-a confirmat ca nu se va mai intampla.

- al doilea pas de urmat este DOAR in cazul in care negocierile cu moderatorul/administratorul respectiv nu dau roade, sau acela nu vrea sa va asculte: prin email la chily_bang@yahoo.com

Art. 18. Toate sanctiunile se lasa la latitudinea Staff-ului, in functie de gravitate acestia pot decide sa dea un simplu AVERTISMENT, o AMENDA (in procente din bani+putere), RESET sau BANarea contului sau ip-ului

Art. 19. Sistemul de atentionari (warn) este dupa cum urmeaza:
3 warn = 3 zile ban SAU daca userul doreste amenda de la 10-50% in functie de gravitatea faptei
4 warn = 7 zile ban SAU daca userul doreste amenda de la 30-50% in functie de gravitatea faptei
5 warn = BAN permanent SAU amenda de la 30-50% in functie de gravitatea faptei SAU dupa cazuri reset

Art. 20. Print-urile si alte dovezi indirecte
Pentru discutii pe messenger sau alte site-uri NU se iau in considerare print-urile cu injurii,amenintari sau alte discutii irelevante. Exista optiunea ignore pe messenger.

ALTE print-uri care sunt dovezi directe sau indirecte pentru alte cazuri: conturi multiple, suspectari de exploit, si alte incalcari grave ale regulamentului se iau in considerare DOAR dupa o analiza amanuntita a staff-ului

Art. 21. Debanarile se fac dupa o perioada anume DOAR de moderatorul/administratorul care a efectuat banarea. Utilizatorul care doreste sa fie debanat va discuta cu acel moderator/administrator si va NEGOCIA termenii debanarii. In functie de gravitate se poate debana un cont fara nici o alta pedeapsa dupa un anumit termen (1,3, 5, 7 zile sau mai mult) SAU dupa debanare se poate aplica o amenda.

Art. 22. Cerere de banare/stergere a contului Daca utilizatorii doresc stergerea sau banarea contului administratia va bana si va reseta contul respectiv. Daca utilizatorii doresc apoi debanarea contului vor ramane cu acel cont resetat. Banarea la cerere = reset al contului!

Privacy
Cand te inregistrezi ca membru al site-uli WhiteFang-Mafia automat esti de acord ca adresa ta de email sa fie inclusa in serviciul zilnic de noutati , serviciul de notificari

Daca nu doresti sa se intample acest lucru trebuie sa ceri stergerea contului tau de pe acest site printr-un email la:
chily_bang@yahoo.com

!!! Disclaimer !!!:
WhiteFang-Mafia :: WhiteFang-Mafia este un joc bazat pe pura FICTIUNE!
Pentru a putea juca acest joc toti utlizatorii trebuie sa inteleaga diferenta dintre joc si realitate. Creatorii jocului WhiteFang-Mafia NU incurajeaza violenta sau activitatile criminale!
Toate activitatile sau personajele din joc nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea, asemanarile sunt pur intamplatoare!
In fictiune sau in realitate, trebuie sa-ti tratezi prietenii, familia, cunoscutii si chiar pe necunoscuti cu respect!


avatar
Santo21[Admin]
Fondator
Fondator

Mesaje : 417 Puncte : 2147483647 Data de inscriere : 14/12/2012 Joburi/Distractii : Cs Localizare : Timisoara

Vezi profilul utilizatorului http://whitefangrespawn.forumclan.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum