Regulament

In jos

Regulament

Mesaj Scris de Santo21[Admin] la data de Vin Dec 14, 2012 7:23 am

Accesul la forum :

Odata cu prima logare pe forum este obligatorie lectura regulamentului general de postare si a regulamentelor specifice fiecarei sectiuni in parte. Motivatii ulterioare, ca urmare a sanctiunilor ce decurg de aici, de genul "nu am stiut", "l-am citit, dar n-am inteles", etc. nu se vor accepta. Cunoasterea regulamentului inainte de a posta este obligatorie, nu facultativa, iar consecintele ce rezida din nerespectarea sa va apartin in totalitate."

Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu. Echipa de moderatori isi rezerva dreptul de a actiona in orice fel pentru buna functionare a acestui forum.

Limba folosita pe forum este romana :

pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane. Va rugam sa limitati folosirea altor limbi la citate sau fraze bine cunoscute (sau traduse) si doar cand acest lucru este in concordanta cu situatia respectiva.

1. Comportament :

1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite, a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori sunt puse intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".

1.2. Membrilor forumului nu le este permis sa se dea drept moderatori sau admini. Incercarea de a actiona ca un moderator este interzisa si duce la primirea unui avertisment. De asemenea, membrii forumului nu au voie sa utilizeze semnatura standard a adminilor, putand induce in eroare membrii cu privire la calitatea lor pe forum.

1.3. Va rugam sa nu raspundeti la off topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul "primul pe pagina" sau "am scris si in topicul asta" sunt interzise si vor fi considerate spam.

1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere ale utilizatorilor. Dacã greselile gramaticale sau de scriere ale unui utilizator sunt atât de mari încât continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel post. Unui administrator,unui moderator sau unui analist si se va ocupa de acea problemã.

1.5. Nu este permis sa recomandati in posturi sanctiuni pentru colegii dvs., ca urmare a unor postari pe care le observati ca vin in contradictie cu Regulamentul. Lasati un mesaj privat Administratorilor . Moderatorii forumului vor lua la cunostinta si vor actiona in consecinta.

1.6. Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre utilizatori si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi pedepsiti. De asemenea este interzisa postarea de acuzatii aduse echipei de administrare a forumului.

1.7. Membrii care vor actiona in mod deliberat impotriva crearii unei comunitati pe acest forum vor fi banati definitiv.

2. Reguli de postare :

2.0.Utilizatori nu au voie sa posteze la cereri-le V.I.P/Admin

2.1. Orice post cu continut politic, etnic sau rasist extrem , pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil in orice fel este complet interzis. Regula se aplica si in cazul postarii in “tag-uri”. In cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.Fiecare utilizator al forumului este responsabil pentru intregul continut al mesajului sau. In cazul citarii mesajelor care incalca regulamentul, veti fi sanctionati in concordanta cu gravitatea abaterii savarsite.

2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit va rugam sa va limitati la simpla lectura.

2.3. Discutiile între doar doi membri trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne[Private Mesage], nu pe forum.

2.3.1. Nu citati excesiv din posturile anterioare. Citati doar partile esentiale astfel incat posturile sa nu fie prea lungi. Postarea in teme vechi doar de dragul de aduna posturi se considera spam si se sanctioneaza ca atare.

2.4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales in cazul discutiilor lungi, va sugeram ca intotdeauna sa cititi intregul topic inainte de a posta un raspuns.

2.4.1. Inainte de postare luati in calcul functia “Cauta”, pentru a verifica daca subiectul ce se doreste abordat nu a fost discutat deja. Folositi cuvinte definitorii care surprind exact esenta temei de interes pt. a va asigura ca vi se vor raporta rezultate suficiente, nelimitand cautarea prin folosirea de texte lungi.

2.5. Vã rugãm ca înainte de postarea unui topic nou sa va asigurati cã acesta este în sectiunea corespunzatoare, pentru ca moderatorii sã nu fie nevoiti sã îl mute mai tarziu.

2.6. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti membri ai forumului.Greşelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu şi cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.

2.6.1. Toate topicurile si posturile trebuie sa contina un numar de cel putin 3 cuvinte. Mai putine cuvinte se considera spam, acesta fiind pedepsit conform regulamentului. Orice forma de abreviere ca LOL, BRB, ROF,LMAO, ICU etc. vor fi luate in calcul ca un singur cuvant. De asemenea, posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu,doi,trei" ," trei cuvinte per post" sau altele. Trebuie sa fie legate de subiect, altfel va fi tratat ca incalcare a regulii de lungime a postului si pedepsita ca atare.

2.6.2 Este interzisa inlocuirea literei "c" cu litera "k" si alte asemena substituiri ce contravin corectitudinii limbii romane, tz, sh,u...etc. Dacă vreti să fiti sigur că ati fost inţeles, puteţi folosi diacritice, chiar dacă acest lucru nu este obligatoriu.

2.6.3 Daca s-a raspuns corect la o intrebare este interzisa postarea aceluiasi raspuns de catre un alt membru, doar de dragul de a aduna discutii, fara a contribui cu nimic nou. Toate raspunsurile ulterioare vor fi considerate spam si vor fi pedepsite

2.6.4 Deschiderea sau "reinvierea" topicurilor multiple, cu caracter irelevant, intr-un interval scurt de timp, va fi considerata incalcare a regulamentului si va fi pedepsita (chiar si la sectiunea Salon).

2.6.5.Postarea a doua mesaje consecutive, cunoscuta drept double-post, este interzisa. Orice necesitate de a reveni asupra a ce s-a scris deja nu se va face printr-un post nou, ci prin editarea celui deja postat.

2.6.6 Este interzis a se posta in numele unui membru care a fost banat pe forum. Banul a fost dat pe anumite considerente legate de incalcarea regulamentului. Orice post de pe alt cont inseamna afront adus echipei de moderatori si sfidarea regulamentului.

2.6.7 Este interzisa postarea de caractere la profil [ma refer la : )),; ) etc...]

2.6.8 Nu cereti redeschiderea unui topic daca nu aveti un motiv intemeiat

2.7. Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin.

2.7.1 Cand postati un raport puteti sa scrieti in ultimul rand [doresc cenzurarea numelui] pentru anonimatul tau

2.8 Se interzice postarea linkurilor catre alte forumuri sau bloguri daca acestea nu apartin de forumul nostru sau orice directionare (link) spre melodii, site-uri, imagini, cu continut obscen sau dezagreabil.Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu ban direct.
Exceptie de la aceasta regula fac site-urile aprobate de moderatorii / administratorii forumului.

2.9 Membri nu au voie sa posteze butoanele closed,acceptat,trimis in cos sau topic rezolvat

3. Sectiunile forumului si topicurile noi :

3.1. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic. Surprindeti in acesta ideea principala a topicului, pentru a facilita astfel cautarile ulterioare ale altor membri interesati de aceeasi tema. Titlurile incomplete sau de genul "lol", "intrebare" sau "ATENTIE!!" vor fi sanctionate cu avertisment.

4. Pedepse :

4.1.Incalcarea regulilor, in functie de gravitatea faptei, poate duce ori la avertisment in prima faza pentru incalcarile moderate ori la banarea temporara sau definitiva in cazul incalcarilor grave.

4.2. Crearea altor conturi pentru a scapa de inchiderea contului este interzisa si se sanctioneaza cu inchiderea definitiva a contului respectiv. De asemenea, in cazul banarii temporare este interzisa crearea altor conturi, aceasta duce la inchiderea contului nou creat si prelungirea pedepsei pe contul de baza.

5. Afisaj

5.1 Moderatori: Nu adaugati Icon la subiect Rezolvat Doar daca problema si-a gasit rezolvarea
5.2 Moderatori: Nu adaugati Icon la subiect Admis Doar daca s-a acceptat cererea
5.3 Moderatori: Nu adaugati Icon la subiect Respins Doar daca s-a acceptat cererea

6.Actiunile moderatorilor si ale adminilor :

6.1. Moderatorii si adminii au dreptul de a edita, sterge sau inchide topicuri. Va rugam respectati instructiunile lor.

6.2. Daca postul dumneavoastra a fost sters/editat, atunci inseamna ca stergerea/editarea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam sa nu il rescrieti.

6.3.In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus.

!NE REZERVAM DREPTUL DE A MODIFICA ORICAND REGULAMENTUL!

avatar
Santo21[Admin]
Fondator
Fondator

Mesaje : 417 Puncte : 2147483647 Data de inscriere : 14/12/2012 Joburi/Distractii : Cs Localizare : Timisoara

Vezi profilul utilizatorului http://whitefangrespawn.forumclan.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum